PREČO VZNIKAJÚ CHOROBY?
Prečo vznikajú choroby?
Vaše uzdravenie závisí od toho, ako dokážete zebezpečiť a splniť nasledovné body.
1. Detoxikácia.
Proces, počas ktorého z tela vylučujeme viac toxínov, ako do tela dávame.
2. Zastaviť príjem ďalších toxínov.
Dôležité je zastaviť príjem ďalších toxínov, čiže zmeniť spôsob života a stravovanie. Inak to skrátka nejde.
3. Dlhodobé dodávanie potrebných vitálnych látok.
Všetci veľmi dobre vieme, že súčasné potraviny už niesu to čo bývali a neobsahujú také množstvá vitálnych látok, ako tomu bolo kedysi.
4. Detoxikácia - zbavenie tela všetkých parazitov, plesní, baktérií, vírusov.
Na plesne, baktérie a vírusy treba pár dní vo zvýšenej miere užívať kokosový tuk (vynikajúco likviduje v črevách premnoženú Candidu), zázvor, škoricu, chlorellu, spirulinu, bazalku, oregáno, cesnak, klinčeky, anízové semienka, chilli papričky, Mätu Piepornú, Žihľavu, Ume-ocot a MMS.
5. Zmena v tele z kyslého prostredia na zásadité.
Absolútna nevyhnutnosť. Všetky vírusy, škodlivé baktérie, a aj rakovinové bunky, potrebujú k svojmu životu kyslé prostredie. Všetci onkologicky chorí sú silne prekyslení.
6. Vybudovať si silný imunitný systém.
Náš imunitný systém sa mobilizuje až keď sme napadnutý, nevyrába si obranné látky a bunky dopredu. Je ale možné udržovať ho "v strehu". MMS1, MMS2 a CDS2 sú rýchlonabíjačkou imunitného systému.
7. Zabezpečiť pohodu a zvládanie stresov.
Ako to docieliť ? V prvom rade si dajte doporiadku svoju etiku. Je to jednoduché - ak ste niekomu ublížili, trebárs len tým, že ste ho ohovorili, napravte to a ospravedlňte sa. Zbavte sa ho a vybudujte si s ľuďmi nové, lepšie vzťahy. Nemusíte to robiť kvôli nim, urobte to kvôli sebe. Je to pre vaše dobro.
Svoje zdravie máte vo svojich rukách!
ClO2 a kyselina chlórna sú na posilnenie a rýchlonabíjačkou
imunitného systému, ktorý sa vie vysporiadať s chorobami !
Všetky choroby vznikajú z absencie niektorých z vyšie uvedných bodov!
Prečo sme prekyslený?
Život ako taký sa začal v mori a ešte aj dnes tvorí naše telo z viac ako 70% voda. Hodnota pH morskej vody je od 8 do 8,5. Naše telo si udržuje v krvi hodnotu pH 7,36 až 7,44, výkyvy sú len nepatrné.
Škála je 14 - stupňová, čím nižšie pod hodnotou 7, tým je látka kyslejšia)
Prekyslenie organizmu sa dnes pokladá za jednu z najnebezpečnejších civilizačných chorob, pretože zdravie bezprostredne závisí od acidobázickej rovnováhy v našom tele. Prekyslenie je základom väčšiny chorob aj rakoviny, preto dôkladná očista od kyselín a opätovné doplnenie minerálov sú základom každej liečby. Deje sa to predovšetkým prostredníctvom prirodzenej výživy, bohatej na zásady.
Čo môžeme pre seba spraviť?
- Pravidelne si kontrolovať hodnoty pH
- Jesť stravu bohatú na zásadité potraviny.
- Dopoludnia konzumovať len ovocie.
- Piť dostatočné množstvo tekutín
- Piť kvalitnú vodu (bez oxidu uhličitého)
- Konzumovať čo najviac biopotravín a čo najčerstvejšie produkty.
- Neprijímať potravou priveľa bielkovín, cukru a soli.
- Vylúčiť toxíny prijímané z pochutín (alkohol, nikotín atď.)
- Vyhýbať sa hnevu a stresu alebo sa od nich „odučiť“.
- Denne užívať zásadotvorné potravinové doplnky so stopovými prvkami
- Aplikovať si dobrý prostriedok na očistu od kyseliny a na remineralizáciu
- Jesť v pokoji a jedlo dôkladne požuť.
- Nejedávať neskoro večer
- Raz za deň si dožičiť prílev zásad, ktorý vedie k hodnote pH 7,5
- Každodenne mať dostatok pohybu, potrebného na príjem kyslíka a na očistu od prekyslenia cez pľúca.
- Jesť málo mäsa alebo ho celkom vylúčiť
- Príležitostne sa postiť
- Pravidelne piť nápoj na očistu od kyseliny a na remineralizáciu
- Konzumovať zásadité rastlinné prípravky
- Jesť veľa zemiakov.
- Používať koreniny namiesto soli
Najdostupnejšie zásadité a neutrálne potraviny:
Ananás, artičoky, baklažán, bambusové výhonky, banány, brokolica, broskyne (čerstvé), bylinkový čaj, camembert (30 % tuku v sušine), cesnak, cibuľa, citróny, cmar, cukina, cukrová kukurica, cvikla, čaj, čerešne, černice, čučoriedky, diétna soľ, diétny margarín, diétny olej, dule, endívia, fazuľka (zelená), fenikel, grepová šťava, hľuzovky, hovädzie plátky, hrášok (zelený), hrušky, husacie prsia, chlieb (celozrnný – pšeničný alebo ražný, čierny ražný a grahamový), jablká, jablkové pyré, jablkový koláč, jahody, jogurt, kaleráb, kapusta (biela, červená i kyslá), karfiol, kel kučeravý, kondenzované mlieko, kôpor, krupica, kukurica, kuracina pečená i varená, kvasnice, kyslá smotana, kyslé mlieko, koreňová polievková zelenina, ľadový šalát, ľanové semeno, maliny, margarín (stužený pokrmový tuk), marhule, minerálka (bez oxidu uhličitého), mirabelky, mlieko (1,5 a 3,5 % tuku), morčacie mäso, nektarinky, odtučnené mlieko, orechy, pomaranč, pomarančová šťava, petržlen, plátkový syr, platesa, pór, rakytníková šťava, rajčiaky, rajčiaková šťava, ražná múka (typ 997), reďkovka, rezance, ríbezle, ružičkový kel, ryža (natur), slnečnicový olej, sójové klíčky, srnčie stehno, šípky, špargľa, špenát, špenát so smotanou, šťava z kyslej kapusty, treska škvrnitá, tvaroh (netučný), uhorky (octové nakladané), vodový melón, zelený čaj, zeler, zemiaková polievka, zemiakové knedle, zemiaky.
Treba prevziať zodpovednosť za svoj život!
KONTAKT
CDS2, KOLOIDNÉ STRIEBRO A ZÁSADITÁ ZMES